چگونه از سفارت فرانسه ویزای شینگن بگیریم؟


آشنایی با کشور فرانسه

فرانسه بزرگترین کشور منطقه اروپای غربی و اتحادیه اروپا است که با کشورهای بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا، موناکو، آندورا و اسپانیا مرز زمینی مشترک دارد.

این کشور که نقشه آن شبیه به یک شش ضلعی است، بیشترین تعداد توریست در تمام جهان را به خود اختصاص داده و با فرهنگ، تاریخ غنی و ارزش های آزادی طلبانه و جمهوری خواهانه خود، نقش مهمی در تاریخ جهان ایفا کرده است.

فرانسه از پیشگامان تاسیس اتحادیه اروپا و یکی از پنج عضو اصلی شورای امنیت ملی سازمان ملل متحد است و در سال ۲۰۰۹، پنجمین قدرت اقتصادی دنیا بوده است.

با وجود اینکه این کشور در جنگ جهانی اول و دوم بخش زیادی از ثروت و قدرت خود را از دست داد، امروز ششمین کشور صنعتی دنیاست و سالانه 79 میلیون گردشگر خارجی به آن وارد می ‌شوند.

کشور فرانسه را می توان در زمینه استانداردهای بین‌المللی، یکی از کشورهای پیشرو و قابل توجه دانست. استانداردهای بالای زندگی، تحصیلات، سلامت، امید به زندگی، آزادی و شاخص بالای توسعه انسانی، باعث شده تا فرانسه به یکی از کشورهای ایده آل برای زندگی تبدیل شود.

با وجود اینکه فرانسه یکی از کشورهای صنعتی جهان محسوب می شود، در زمینه تولید دی اکسید کربن رتبه هفدهم را در جهان دارد و در حوزه اهمیت به محیط زیست، در کنار کشورهای کم جمعیتی چون کانادا و استرالیا قرار می گیرد.

از نظر آب و هوا، قسمت ‌های شمالی و شمال شرقی این کشور دارای آب‌ و هوای معتدل، قسمت‌ های جنوبی دارای آب ‌و هوای مدیترانه ‌ای و قسمت ‌های غربی آن دارای اقلیم اقیانوسی است. سایر مناطق فرانسه نیز معمولاً تابستان‌ های گرم و گاهی طوفانی و زمستان‌ هایی سرد دارند.

پایتخت این کشور، شهر پاریس است و در آن جاذبه های توریستی معروفی چون برج ایفل، دیزنی لند، بلوار شانزه ‌لیزه، موزه لوور، موزه اورسی، کلیسای نوترودام، کاخ ورسای، معبد پانتئون و ... قرار گرفته است. فرانسه همچنین دارای ۹ پارک ملی و ۴۶ پارک طبیعی است.

اگر قصد سفر به کشور فرانسه را دارید، می توانید بلیط آن را به صورت اینترنتی، از سایت فلایتیو، صفحه پروازهای خارجی، خریداری کنید.

انواع ویزای شینگن

- روادید کوتاه مدت

این نوع ویزا برای اهداف گردشگری، کاری و دیدارهای خصوصی و خانوادگی صادر می شود.

- روادید بلند مدت

این نوع ویزا برای اهداف تحصیلی، پیوستن به والدین و یا همسر (اتباع فرانسوی) صادر می شود.

- روادید ترانزیت فرودگاهی

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی شینگن

- فرم تکمیل شده سفارت به زبان انگلیسی یا فرانسه (از سایت سفارت دریافت شود)

- دو قطعه عکس رنگی جدید (قطع 4.5*3.5)

- گذرنامه و کپی صفحه اول (حداقل دو برگه خالی و 6 ماه اعتبار داشته باشد)

- کپی تمامی روادیدهای شینگن (حتی روی گذرنامه های قدیمی) و کپی صفحاتی که مهر ورود و خروج خورده است

- شناسنامه و کپی تمام صفحات

برای افراد شاغل

- ترجمه نامه کارفرما به زبان فرانسه یا انگلیسی

- گواهی کار معتبر (از تاریخ صدور آن کمتر از یک ماه گذشته باشد و سمت، تاریخ استخدام، حقوق ماهانه و تاریخ مرخصی سفر در آن قید شده باشد)

- 3 فیش آخر حقوقی

- 3 پرینت آخر بانکی (حساب شخصی و در صورت امکان حساب پس انداز)

برای تجار و بنگاه داران

- آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت ها

- کارت بازرگانی یا پروانه کسب

- 3 پرینت آخر بانکی (حساب شخصی به علاوه حساب حرفه ای)

برای مشاغل آزاد

- کارت نظام مربوطه یا کارت حرفه ای سال جاری

- 3 پرینت آخر بانکی (حساب شخصیبه علاوه حساب حرفه ای)

برای بازنشستگان و کسانی که شغل حرفه ای ندارند

- اسناد دریافت مستمری (برای بازنشستگان)

- 3 پرینت آخر بانکی

- در صورت امکان، اسنادی مبنی بر تمکن مالی و تأمین هزینه های سفر

برای کودکان و دانشجویان

- گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین

- اسنادی مبنی بر تمکن مالی و تأمین هزینه های سفر

- ترجمه اجازه نامه والدین به زبان فرانسه یا انگلیسی

- اجازه خروج رسمی پدر یا مادر وقتی فرزند بدون پدر خود سفر می کند

- گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان و محصلان (یا گواهی ثبت نام برای سال آینده)

گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه

- اصل دعوت نامه تنظیم شده در شهرداری و کپی آن

- رزرو هتل و آدرس آن

- سند مالکیت، اجاره نامه و هر سند دیگری که وجود ملک یا اجاره آن در فرانسه را ثابت کند

- بیمه نامه بین المللی پزشکی

- رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما

- هزینه تشکیل پرونده: 60 یورو

اطلاعات تکمیلی

- اولین مرحله برای درخواست ویزای فرانسه، ارسال ایمیل به سفارت و گرفتن وقت حضوری برای ارائه مدارک و مصاحبه است.

- طبق اعلام سفارت فرانسه در تهران، در صورت نقص مدرک در پرونده، درخواست ویزای فرد باطل خواهد شد.

- مدارک ارائه شده به سفارت فرانسه، باید دقیقا به همان ترتیبی تحویل سفارت داده شود که در سایت سفارت و این بالا نوشته شده است.

- به جز افراد زیر 12 سال، حضور شخص درخواست کننده ویزا در سفارت ضروری است.

ارتباط با سفارت فرانسه

آدرس: تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک 66-64

شماره تلفن: 00400964-021

زمان پاسخگویی: یکشنبه تا پنجشنبه