چگونه ویزای چین بگیریم؟


آشنایی با کشور چین

کشور چین پرجمعیت ترین کشور جهان و دومین کشور بزرگ دنیا از نظر وسعت خاکی است. این کشور که در شرق قاره آسیا واقع شده، دارای یکی از کهن ‌ترین تمدن ‌های تاریخ است و پیشینه فرهنگی آن به هزاران سال قبل بر می گردد.

جمهوری خلق چین در اکتبر سال 1949 تأسیس شد و زیر نظر حزب کمونیست به اداره کشور پرداخت. از همین زمان نام رسمی این کشور به جمهوری خلق چین تغییر پیدا کرد. جمهوری خلق چین با بیش از یک میلیارد جمعیت، بزرگترین صادر کننده و دومین وارد کننده بزرگ کالا در جهان است و دومین اقتصاد بزرگ دنیا بر پایه تولید ناخالص داخلی را دارد.

چین که عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل نیز است، یکی از سریع‌ ترین کشورهای دنیا از نظر تحقق رشد اقتصادی‌ به حساب می آید.

کشور چین به دلیل وسعت زیاد، آب و هوا و چشم اندازهای طبیعی متنوعی نیز دارد. به همین خاطر از استپ های جنگلی و بیابان در ناحیه خشک شمالی (نزدیک به مغولستان و سیبری) تا جنگل های گرمسیری در سرزمین های مرطوب جنوبی (نزدیک به ویتنام، لائوس و برمه) جزو طبیعت کشور چین هستند.

این کشور که از شمال با مغولستان و قزاقستان، از غرب با هند، از شرق با تایوان، کره و ژاپن و از جنوب با تایلند، ویتنام و برمه همسایه است، با 14 کشور هم مرز است و طولانی ترین خط مرزی را در میان تمام کشورهای دنیا دارد.

زبان رسمی کشور چین زبان ماندارین است که 70 درصد مردم چین به گویش های مختلف آن صحبت می کنند (گویش پکنی، گویش استاندارد این زبان است). علاوه بر زبان ماندارین، 229 زبان زنده دیگر نیز در چین وجود دارد که مردم به آن تکلم می کنند.

فصل ‌های خشک و مرطوب همراه با باران موسمی، آب و هوای غالب کشور چین است. در این کشور اختلاف دمای قابل توجهی بین تابستان و زمستان وجود دارد و طوفان های موسمی، سیل های مخرب، سونامی و خشکسالی از بلایای طبیعی آن هستند.

برای گردشگری و سفر به چین، فصل‌ های بهار و پاییز مناسب‌ ترین فصل ها از نظر آب و هوایی هستند. در شهر‌های مرکزی چین تابستان گرم و شرجی از اواخر بهار تا اوایل شهریور ادامه دارد، این در حالی است که در همین زمان در مناطق سردسیر و شمالی چین بارش‌ های موسمی بسیار زیاد است. فصل طوفانی در سواحل شمال شرق چین از اوایل مرداد تا اواخر شهریور است.

این کشور که تاریخ، تمدن، طبیعت و جاذبه های گردشگری اش آن را به یکی از محبوب ترین مقصدهای توریستی جهان تبدیل کرده است، از قابل توجه ترین کشورهای جهان از نظر تاریخی، سیاسی و اجتماعی است.

پایتخت این کشور شهر پکن است و موزه یادبود قتل عام نانجینگ، غارهای ژیجین، دیوار بزرگ چین، کاخ تابستانی پکن، کوهستان مقدس تای‌شان، شهر ممنوعه، مجسمه سنگی بودا و ... از جاذبه های گردشگری آن به حساب می آیند.

برای خرید بلیط رفت و برگشت به چین می توانید به فلایتیو، صفحه پروازهای خارجی، مراجعه کنید.

انواع ویزای چین

- توریستی

- تجاری

- کار

- دانشجویی

- انفرادی

- گروهی

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی چین

- فرم تکمیل شده درخواست ویزای چین (از سایت سفارت دریافت شود)

- شناسنامه به همراه کپی صفحات اول و دوم

- پاسپورت (با اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ برگشت از چین)

- دو قطعه عکس رنگی در ابعاد 4*6

- دعوت نامه از طرف خانواده یا دوست مقیم در چین؛ در صورت نداشتن دعوت نامه، واچر رزرو هتل برای مدت زمان اقامت ارائه شود

- بلیط رفت و برگشت هواپیما به چین

- گواهی رسمی تمکن مالی از بانک با مبلغ حداقل 10 میلیون تومان

اطلاعات تکمیلی

- اعتبار ویزای گروهی چین 40 روز است و پس از ورود به چین امکان 30 روز اقامت در این کشور را به شما می دهد. این ویزا برای حداقل 5 نفر صادر می شود که این پنج نفر در هنگام ورود و خروج به چین باید همراه یکدیگر باشند.

- ویزای انفرادی 30 روز اعتبار دارد و به دو صورت عادی در 7 روز کاری و فوری در 5 روز کاری صادر می شود.

- قیمت دریافت ویزای عادی گروهی چین 100 دلار و فوری 130 دلار است. ویزای انفرادی عادی نیز 140 دلار و فوری 170 دلار هزینه دارد.

ارتباط با سفارت چین

آدرس: تهران، خیابان اقدسیه، خیابان موحد دانش، پلاک 73

شماره تلفن: 26118905-021

ایمیل:  consulate_irn@mfa.gov.cn

ساعت کاری: یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه از ساعت 8:45 الی 12:15 و 2:30 الی 4:40