چگونه از سفارت آلمان ویزای شینگن بگیریم؟


آشنایی با کشور آلمان

کشور آلمان، کشوری است قرار گرفته در اروپای غربی و مرکزی که از 16 ایالت تشکیل می شود.

این کشور که ترکیبی از دشت، جنگل، کوه، ساحل و تعدادی جزیره و مجموعه ‌ای از باتلاق ‌ها و دریاچه ‌ها است، از شمال با کشور دانمارک، از شرق با لهستان و جمهوری چک، از جنوب با اتریش و سوئیس، از جنوب غرب با فرانسه و لوکزامبورگ و از شمال غرب با بلژیک و هلند مرز مشترک دارد.

آلمان با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان، یکی از صنعتی‌ ترین کشورهای جهان است و به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا، موتور اقتصادی حوزه پولی یورو محسوب می ‌شود.

این کشور که در دو جنگ جهانی اول و دوم نقش گسترده‌ای داشت و خسارت‌های زیادی را متحمل شد، پس از پایان جنگ، با وام گرفتن از کشورهای متفق بازسازی شد و به یکی از پیشرفته ترین کشورهای قاره اروپا تبدیل شد.

جمهوری فدرال آلمان هم‌اکنون یکی از اعضای سازمان ملل متحد، ناتو، کشورهای گروه هشت و گروه پنج بوده و از بنیانگذاران اتحادیه اروپا است.

مرکز کشور آلمان شهر برلین است و بزرگ ترین شهرهای آن هامبورگ، مونیخ و فرانکفورت هستند.

آلمان به دلیل قرار گرفتن در مرکز اروپا، قطب حمل و نقل این قاره به حساب می ‌آید و شبکه حمل و نقل مدرن و متراکمی دارد.

این کشور که بزرگترین صادرکننده کالا و دومین واردکننده کالا در جهان است، چهارمین کشور جهان از نظر تولید ناخالص داخلی نیز به حساب می آید.

شهرهای برلین، مونیخ، هامبورگ، دوسلدورف، هایدلبرگ، درسدن و نورنبرگ از شهرهای توریستی آلمان هستند که هرساله هزاران گردشگر از سراسر جذب می کنند.

انواع ویزا

- گردشگری

- دانشجویی

- تجاری

- پزشکی

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی آلمان

- اصل گذرنامه و کپی صفحه مشخصات گذرنامه

- فرم درخواست روادید که به صورت کامل تکمیل و امضا شده باشد.

- یک قطعه عکس 4*6 رنگی (عکس قدیمی تر از یک سال نباشد)

- پرسشنامه امنیتی تکمیل و امضا شده

- بیمه مسافرتی

- کپی تمام روادیدهای دریافت شده در 5 سال گذشته

- بلیط هواپیما و یا رزرو پرواز

- رزرو هتل و یا مدرکی که نشان دهنده تأمین محل اقامت شما باشد

- تراکنش های بانکی سه ماه گذشته شما در یک بانک ایرانی (ترجمه شده به زبان انگلیسی و مهر شده توسط بانک)

- مدارکی مبنی بر تمکن مالی برای تامین هزینه سفر (کارت های اعتباری بین المللی، چک مسافرتی و غیره)

- در صورت امکان، مدرکی که نشان دهنده مالکیت ملک یا خانه در ایران باشد

- شناسنامه و کپی صفحات اول و دوم

- کارمندان دولت: گواهی انتساب به خدمت و یا گواهی کار، اشتغال و آخرین فیش حقوقی

- کارمندان شرکت های خصوصی: گواهی کار و یا آخرین قرارداد همراه با فیش حقوقی سه ماه گذشته، گواهی بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا مدرک مشابه و یا در صورت در دسترس نبودن، گواهی نامه رسمی کارفرما

- افراد با شغل آزاد: گواهی ثبت شرکت مانند پروانه کسب و یا گواهی اداره ثبت شرکت ها در بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی و یا یک مدرک مشابه

- مدیران و یا سهام داران شرکت های ایرانی: معرفی نامه امضا شده توسط نماینده رسمی جهت تائید اداره و سمت

- هنرمندان: گواهی عضویت در یک انجمن حرفه مربوطه برای هنرمندان (به طور مثال انجمن سینما، عکاسان و غیره)

- بازنشستگان: گواهی دریافت حقوق بازنشستگی

- دانش آموزان/دانشجویان و کسانی که به سن قانونی نرسیده اند: گواهی اشتغال

والدین و یا گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه و دانشگاه

- بیکاران: گواهی مبنی بر ثبات اقتصادی و اجتماعی (به طور مثال گواهی ازدواج، شجرنامه، اسناد مالکیت ملک یا خانه)

اطلاعات تکمیلی

- دریافت وقت سفارت جهت مصاحبه و تحویل مدارک تنها از طریق ایمیل terminbuchung@tehe.diplo.de امکان پذیر است.

- از تمامی مدارک باید یک نسخه کپی، جهت تحویل به سفارت وجود داشته باشد.

- طبق اطلاعات موجود در سایت سفارت آلمان، در حال حاضر سیستم وقت دهی در این سفارت به دلیل تقاضای بالا بسیار مشکل شده است. پیشنهاد ما این است که در صورت امکان، برای دریافت ویزای شینگن، به سفارت دیگر کشورهای عضو این اتحادیه مراجعه کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مطلب همه چیز درباره ویزای شینگن و انواع آن مراجعه کنید.

- تمام مدارک باید با ترتیب ذکر شده در بالا به سفارت تحویل داده شوند. کپی تمام مدارک نیز باید روی برگه A4 باشد.

- هزینه صدور ویزای آلمان 60 یورو است.

- برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به بخش پرسش های متداول در سایت سفارت آلمان مراجعه کنید.

ارتباط با سفارت آلمان

آدرس: تهران، خیابان فردوسی، شماره ٣٢٤– ٣٢٠

تلفن : ٣٩٩٩١٢٦٠ـ٠٢١

ایمیل: visa-info@teheran.diplo.de

زمان پاسخگویی: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 7.30 تا 14.30