چگونه ویزای مکزیک بگیریم؟


تاریخ آخرین به روز رسانی: 1395/10/12

آشنایی با کشور مکزیک

مکزیک از کشورهای واقع شده در آمریکای شمالی است که بیش از 120 میلیون جمعیت را در خود جای داده.

از آنجا که حدود یک سوم از اسپانیایی‌زبان‌های کل جهان در مکزیک زندگی می‌کنند، این کشور بزرگ‌ترین کشور اسپانیایی‌زبان جهان است.

مکزیک از شمال با با ایالات متحده آمریکا و از جنوب شرقی با گواتمالا و بلیز هم‌مرز است و در جوار اقیانوس آرام، خلیج مکزیک و دریای کارائیب واقع شده است.

این کشور کوهستانی که مهد تمدن بومی آزتک بوده است، چهاردهمین کشور وسیع و یازدهمین کشور پرجمعیت دنیاست.

مکزیک به دلیل تاریخ و پیشینه خود که سه قرن تحت‌الحمایه اسپانیا بوده، با وجود شکل‌دهی به هویت ملی خاص خود، فرهنگی متأثر از فرهنگ اسپانیایی دارد.

مکزیکو سیتی، پایتخت مکزیک، دومین شهر بزرگ جهان است که بیش از 18 میلیون نفر جمعیت دارد و بسیاری از آثار هنری، تاریخی و موزه‌ها را در خود جای داده است.

مکزیکوسیتی 9 ساعت و نیم اختلاف زمانی با تهران دارد و جز افراد درگیر در حوزه گردشگری مانند هتلدارها و گارسون‌ها، کسی در آنجا به زبان انگلیسی صحبت نمی‌کند.

دمای هوای این شهر در طول ماه آوریل در بالاترین حد خود قرار دارد و پس از آن با سرد شدن هوا، معتدل‌تر می‌شود.

مکزیک از جمله کشورهایی است که علاوه بر جاذبه‌های تاریخی و توریستی، جاذبه‌های طبیعی فراوانی چون آبشار، جنگل، ساحل و ... نیز دارد.

اگر قصد سفر به کشور مکزیک را دارید می‌توانید برای رزرو و خرید آنلاین بلیط هواپیما به فلایتیو مراجعه کنید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی مکزیک

- اصل گذرنامه به همراه کپی آن و کپی گذرنامه‌های قبلی (مدت اعتبار حداقل 6 ماه پس از تاریخ ورود)

- یک قطعه عکس 4 * 3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

- اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

- گردش مالی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

- اصل و ترجمه سند مالکیت

- اصل و ترجمه مدارک شغلی: پروانه کسب، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، گواهی اشتغال به کار، آخرین فیش حقوقی، تأییدیه مرخصی، لیست بیمه و ...

- رضایتنامه محضری برای فرزندان زیر 18 سالی که بدون پدر خود سفر می‌کنند

- ارائه ضمانت بازگشت

- دو سری کپی از کلیه مدارک

ارتباط با سفارت مکزیک

آدرس: آفریقا(جردن)- خیابان ‏گلفام- پلاک ۱۲‏

تلفن: ۲۲۰۵۷۵۹۰

ایمیل: embiran@sre.gob.mx

ساعت کاری بخش کنسولگری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 الی 13