اطلاعات ضروری تحصیل در نروژ
1396/08/02 - 15:00 راهنمای سفر

اطلاعات ضروری تحصیل در نروژ

کشور نروژ در منطقه اسکاندیناوی شما را به تحصیل در محیطی جذاب دعوت می‌کند. تجربه تحصیل در کشوری با طبیعت فوق‌العاده زیبا می‌تواند برای شما جذاب باشد. نروژ دارای دانشگاه‌های معتبری است و دانشجویان می‌توانند از زندگی در شهر اسلو لذت ببرند. دانشجویان بسیاری علاقه‌مند به تحصیل در این کشور هستند و نروژ سالانه پذیرای ۲۵ هزار دانشجو از سراسر دنیا است. به همین منظور فلایتیو سعی دارد تا شما را با اطلاعات ضروری تحصیل در نروژ آشنا کند. با ما همراه باشید.

(برای سفر به نروژ می‌توانید در فلایتیو نسبت به خرید آنلاین بلیط هواپیما و رزرو هتل اقدام کنید.)

پذیرش دانشگاه‌های نروژ

دانشگاه‌های نروژ

نروژ دارای ۷ دانشگاه معتبر، ۹ دانشگاه تخصصی، ۲۲ کالج معتبر و ۲ کالج ملی هنر به همراه چندین مرکز آموزشی خصوصی است. انتخاب دانشگاه‌ها به رشته تحصیلی شما بستگی داشته و فرد می‌تواند دوره‌های آموزشی به زبان نروژی یا انگلیسی را بگذراند.

همه دانشگاه‌های نروژ دارای وب‌سایت شخصی خود بوده و دانشجویان می‌توانند فرم درخواست پذیرش را از وب‌سایت دانلود کرده و آن را پر کنند. برای مشاهده فهرست دانشگاه‌های نروژ به آدرس (www.studyinnorway.no/Where-can-I-study) مراجعه کنند.

مدارک عمومی برای پذیرش

مدارک لازم برای پذیرش تقریبا واضح و صریح هستند. یک دانشجو باید مدارک زیر را ارائه دهد:

مدرک پایان دوره متوسطه برای مقطع کارشناسی

مدرک کارشناسی برای مقطع کارشناسی ارشد

مدرک کارشناسی ارشد برای مقطع دکترا

آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی

مدارک لازم برای پذیرش مختص به هر کشور

پذیرش در دانشگاه‌های نروژ با سایر کشورها کمی تفاوت داشته و هر کشور باید مدارک مختص به خود را ارائه دهد. برای مثال متقاضیان ایرانی دریافت پذیرش از دانشگاه‌های نروژ باید حتما آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی دهند. یا اینکه متولدین سال‌های ۱۹۷۷ تا ۱۹۹۲ گواهی‌نامه دیپلم و دوره تحصیلات چهار ساله مقطع متوسطه به همراه یک سال تحصیل در دانشگاه را ارائه دهند. یا اینکه متولدین سال‌های ۱۹۹۲ به بعد گواهی‌نامه دیپلم و دوره تحصیلات سه ساله مقطع متوسطه را به همراه یک سال تحصیل در دانشگاه را ارائه کنند.

مهلت ارسال مدارک برای دریافت پذیرش از اول دسامبر تا ۱۵ ماه مارس بوده و کلاس‌ها از اول پاییز آغاز می‌شوند.

دانشجویان به‌منظور اثبات تسلط خود بر زبان انگلیسی باید یکی از مدارک زیر را به دانشگاه ارائه دهند:

تافل

آیلتس

CAE

مدرک PTE پیرسون

دریافت ویزای دانشجویی

دانشجویان باید پس از دریافت نامه پذیرش از یکی از دانشگاه‌های معتبر نروژ هر چه سریع‌تر به‌منظور گرفتن ویزای این کشور اقدام کنند. مدارک لازم برای دریافت ویزا به شرح زیر هستند:

پاسپورت و کپی از تمامی صفحات آن

امضای فرم درخواست ویزا

دو عکس مشابه عکس پاسپورت با پس‌زمینه سفید و کاملا رسمی

رسید پرداخت هزینه شهریه دانشگاه

تاییدیه پذیرش تحصیلی تمام‌وقت از سوی یکی از مراکز آموزشی معتبر نروژ که در آن نام، رشته تحصیلی و مقطع تحصیلی شما به همراه دوره تحصیل ذکر شده باشد.

مدرکی که ثابت کند شما تمکن مالی کافی برای زندگی در نروژ را دارید. حداقل مبلغ مورد نیاز برای اثبات این مدعا در حدود ۱۰ هزار و ۵۱۰ یورو است.

قرارداد اجاره منزل که نشان دهد شما در نروژ اقامت دارید.

پر کردن فرم اطلاعات شخصی و امضای آن

معمولا ۶ هفته طول می‌کشد تا ویزای تحصیلی شما صادر شود.

هزینه‌های زندگی در نروژ

زندگی در نروژ برای دانشجویان می‌تواند پرهزینه باشد. یک دانشجو به‌طور متوسط ماهیانه به ۸۵۰ یورو برای گذران زندگی نیاز دارد. زندگی در این کشور با بودجه متوسط برای یک ترم به شرح زیر است:

هزینه مسکن: ۱۸۶۰ یورو

هزینه خوراک: ۱۶۰۰ یورو

هزینه تهیه کتاب و لوازم آموزشی: ۵۳۰ یورو

هزینه جابجایی و حمل‌ونقل: ۳۲۰ یورو

سایر هزینه‌ها: ۱۳۰۰ یورو

فلایتیو امکان خرید بلیط هواپیما چارتر و رزرو هتل خارجی با کارت شتاب را برای شما فراهم کرده است.

 

برچسب ها:

نظر خود را بنویسید

حریم خصوصی شما برای ما مهم است. بنابراین اطلاعات شما نزد ما محفوظ خواهد ماند.
امتیاز شما





مطالب مرتبط

با عضویت در خبرنامه فلایتیو از تخفیف­ های شگفت­ انگیز ما با خبر شوید