چگونه از سفارت هلند ویزای شینگن بگیریم؟

netherlands-visa

تاریخ آخرین به روز رسانی: 1395/10/08

آشنایی با هلند

کشور هلند بخش اصلی و اروپایی پادشاهی هلند است که در شمال غربی اروپا واقع شده و جزایری در آمریکای مرکزی دارد. این کشور که از شرق با آلمان و از جنوب با بلژیک همسایه است، حدود 17 میلیون جمعیت دارد که اکثر آنها مسیحی پروتستان هستند.

هلند که تا پیش از استقلال زیر فرمان امپراتوری هابسبورگ بود، در پی جنگی خونین و هشتاد ساله در سال 1648 از اسپانیا جدا شد و استقلال یافت.

از نظر جغرافیایی حدود 25 درصد از زمین‌های هلند پایین‌تر از سطح دریای آزاد هستند و حدود 21 درصد از جمعیت هلند در این مناطق زندگی می‌کنند. زبان مردم کشور هلند، هلندی است که شباهت زیادی به زبان آلمانی دارد.

این کشور که به باغ‌های گل لاله و زیبایی‌های طبیعی‌اش معروف است، هر بهار فستیوال‌ گل‌های مخصوص برگزار می‌کند و گردشگران زیادی به خود جذب می‌کند.

هلند مقام اول جهان در تجارت گل را دارد وبخش مهمی از تولید ناخالص خود را از این راه به دست می‌آورد.

مرکز کشور هلند، آمستردام است و بندر روتردام دومین شهر بزرگ آن محسوب می‌شود. این بندر از نظر تعداد اسکله‌ها و مساحت نیز بزرگ‌ترین بندر اروپا است.

20 درصد از مساحت این کشور را آب تشکیل می‌دهد و بخش وسیعی از آن شامل کشتزارها و چراگاه‌های سرسبز، دریاچه‌ها و جنگل‌های طبیعی می‌شود.

پارک ملی هوخه ویلوه Hoge Veluwe National Park))، منطقه یوردان در امستردام (Jordaan District, Amsterdam)، باغ های کوکنهوف Keukenhof Gardens))، شهر لایدن (Leiden)و دریاچه ایسومیر (Ijsselmeer) از جاذبه‌های گردشگری هلند هستند.

در کشور هلند در حدود ۳۰ هزار فارسی زبان ایرانی سکونت دارند، ۳۵ هزار نفر از کشور افغانستان هستند که آنها به زبانهای فارسی دری، پشتو، اردو، ترکی ازبکی صحبت می‌کنند.

اگر قصد سفر به هلند را دارید می‌توانید بلیط هوپیما خود را از طریق فلایتیو رزرو یا خریداری کنید.

انواع ویزا

- توریستی

- تجاری

- فرودگاهی (ترانسفر)

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی هلند

- فرم تکمیل شده درخواست ویزا (از سایت سفارت دریافت شود)

- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و کپی آن

- کپی گذرنامه‌ها و ویزاهای جدید و قدیمی (تا 3 سال گذشته)

- ترجمه صفحات اول و دوم شناسنامه

- 2 قطعه عکس 4*3.5

- ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، پروانه کسب، گواهی اشتغال به تحصیل، گواهی بازنشستگی، لیست بیمه یا هر مدرک شغلی دیگر

- پرینت انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر

- رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما

- رزرو هتل در هلند

- بیمه مسافرتی

اطلاعات تکمیلی

- از آنجا که ویزای کشور هلند شینگن است، حضور متقاضی ویزا برای مصاحبه و انگشت‌نگاری لازم است.

- اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.

ارتباط با سفارت هلند

آدرس: تهران، خیابان فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی، پلاک 7

تلفن: 23660000

ایمیل: teh@minbuza.nl

ساعت کاری: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 7:30 الی 16:00