چگونه از سفارت اسپانیا ویزای شینگن بگیریم؟

spain-visa

تاریخ آخرین به روز رسانی: 1395/10/20

آشنایی با کشور اسپانیا

کشور اسپانیا یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا است که در قسمت جنوبی این قاره واقع شده و از جنوب و شرق با دریای مدیترانه، از شمال و شمال شرق با فرانسه و از شمال غرب با پرتغال و اقیانوس اطلس همسایه است.

این کشور که جزایری در سواحل اقیانوس اطلس و آفریقای شمالی هم جزو قلمرو آن محسوب می شوند، دومین کشور بزرگ غرب اروپا پس از فرانسه و بزرگترین کشور جزیره ایبری است.

اسپانیا که تاریخی بسیار کهن دارد، از مهمترین مناطق امپراتوری روم بود و مدتی نیز قلمروی ژرمن ها و پس از آن مسلمانان به حساب می آمد.

با پایان حاکمیت مسلمانان بر اسپانیا در سال 1492 و کشف قاره آمریکا توسط کریستف کلمب و نیروی دریایی اسپانیا، مقدمات شکل گیری امپراتوری قدرتمند اسپانیا فراهم شد که پس از دو قرن به دلیل جنگ های مکرر تضعیف شد.

در حال حاضر کشور اسپانیا یکی از کشورهای توسعه یافته اتحادیه اروپا محسوب می شود که با وجود مواجهه با بحران های اقتصادی و بحران بیکاری همچنان سطح استاندارد زندگی در آن بالاست.

این کشور کوهستانی که با فلات‌ ها و رشته کوه های بلند پوشیده شده است، سه اقلیم جغرافیایی اصلی دارد: اقلیم مدیترانه ‌ای با تابستان ‌های گرم و خشک، اقلیم نیمه‌خشک که در ربع جنوب‌شرقی کشور و اقلیم اقیانوسی در شمال اسپانیا.

اسپانیا که مرکز آن شهر مادرید است، نوزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا از نظر تولید ناخالص داخلی را دارد و در سازمان ملل متحد، ناتو، سازمان تجارت جهانی، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه و اتحادیه اروپا عضو است.

انواع ویزا

- ویزای توریستی

- ویزای تجاری

- ویزای ترانزیت

- ویزای فرهنگی (شرکت در کنگره، نمایشگاه و سمینار)

- ویزای دیدار از خانواده

- ویزای پزشکی

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی اسپانیا

- شناسنامه ایرانی

- پاسپورت (با حداقل 6 ماه اعتبار)

- فرم تکمیل شده درخواست ویزا (از سایت سفارت دریافت شود)

- 3 قطعه عکس رنگی جدید 4*3

- مدارک مربوط به وضعیت شغلی:

- گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و ترجمه شده به زبان انگلیسی یا اسپانیایی

- لیست بیمه

- گواهی اشتغال به تحصیل به همراه کپی کارت دانشجویی

- ترجمه جواز کسب یا کارت بازرگانی

- فیش حقوقی

- و هر مدرک معتبر دیگری که مربوط به وضعیت شغلی شما باشد

- مدارک مربوط به تمکن مالی متقاضی:

- ترجمه سند مالکیت

- پرینت گردش حساب بانکی در 6 ماه اخیر

- کارت اعتباری بین الملی مانند مستر کارت یا بیزنس کارت

- رزرو بلیط قطعی رفت و برگشت به اسپانیا

- رزرو هتل با توجه به برنامه سفر

- بیمه مسافرتی

اطلاعات تکمیلی

- برای گرفتن وقت مصاحبه، شخص متقاضی باید به همراه پاسپورت خود به صورت حضوری به سفارت مراجعه کند. سفارت اسپانیا امکان تعیین وقت به صورت تلفنی و اینترنتی ندارد.

- از آنجا که اسپانیا جزو معاهده شینگن است، حضور شخص متقاضی برای انگشت نگاری و مصاحبه حضوری لازم است.

ارتباط با سفارت اسپانیا

آدرس: تهران، خیابان دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، خیابان عباس اسدی، پلاک 10

تلفن: 22568681

ایمیل: emb.teheran@maec.es

ساعت کاری: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 9 تا 16پ

اگر قصد خرید بلیط هواپیما دارید، برای خرید بلیط چارتر به فلایتیو مراجعه کنید.