شرایط سنی برای مهاجرت یکی از مهمترین و اصلیترین فاکتورهای تصمیمگیری دراینخصوص است. افراد زیادی در سنین مختلف با قصد مهاجرت کشور محل تولد خودشان را ترک کرده و به امید دستیابی به فرصتهای بیشتر وارد کشور دیگری میشوند. اما سوال اینجاست آیا شرایط خاصی برای سن در مهاجرت وجود دارد؟ در این مقاله از فلایتیو قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم.
کشورهای مختلف شرایط سنی متفاوتی را برای مهاجرت در نظر میگیرند. البته این موضوع مختص به همه کشورها نیست، ولی بهطورکلی در تمام کشورهای توسعهیافته و صنعتی شرایط سنی لحاظ میشود. برای مثال کشورهای آلمان، سوئد، کانادا، آمریکا، استرالیا و بسیاری از کشورهای دیگر شرایط مختلفی را برای سنوسال متقاضی در نظر گرفتهاند. باتوجهبه تعداد زیاد کشورهای مهاجرپذیر در جهان در این مقاله سعی کردیم تا میانگینی از شرایط سنی معمول برای مهاجرت را گردآوری کنیم. لطفا پیش از اقدام به درخواست برای مهاجرت حتما از شرط سنی دقیق کشور مقصد اطمینان حاصل کنید.
شرایط سنی برای مهاجرت تحصیلی
مهاجرت از طریق تحصیل یکی از محبوبترین روشهای مهاجرت برای جوانان است. جوانان با امید دسترسی به کیفیت بهتر آموزشی و بالابردن سطح دانش خود دست به مهاجرت تحصیلی میزنند. در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکایی شرط سنی برای تحصیل وجود دارد.
دلیل وجود این شرایط بهرهمندی رایگان متقاضیان از امکانات و تحصیل است. البته شرایط سنی در کشورهای مختلف فرق داشته و بستگی به مقطع و رشته تحصیلی دارد. بسیاری از کشورها برای مقطع لیسانس به طور میانگین افراد بین سنین ۱۸ تا ۲۳ سال را میپذیرند. در مقطع فوقلیسانس افراد تا ۲۷ سال و در مقطع دکترا نهایتا ۳۵ سال. این اعداد به طور میانگین بیان شده و میتواند در کشورهای مختلف میتواند متفاوت باشد. اگر قصد ادامه تحصیل در یکی از دانشگاههای پزشکی خارج از ایران را داشته باشید هم باید تا قبل از ۲۳ سالگی برای مهاجرت تحصیلی اقدام کنید.
بهطورکلی مهاجرت از طریق تحصیل باید در سنین جوانانی اتفاق بیفتد، در غیر این صورت پذیرفتن مهاجر توسط کشور مقصد با اما و اگر همراه میشود.
پیشنهاد مجله فلایتیو:
شرایط سنی برای مهاجرت کاری
شرایط سنی برای مهاجرت از طریق کار در کشورهای مختلف فرق دارد. بهطورکلی میتوان گفت که تمام کشورهای مهاجرپذیر به دنبال جذب نیروی متخصص، ماهر و توانمند هستند. بسیاری از کشورها به متقاضیان اجازه میدهند تا وارد کشور مقصد شده و برای مدت محدودی به دنبال کار بگردند و در صورت پیداکردن کار به آنها اقامت میدهند. تمدید متوالی اقامت موقت در نهایت به اخذ پاسپورت و اقامت دائم منتهی میشود.
به طور میانگین بسیاری از کشورها حداکثر سنی را که برای افراد جویای کار در نظر میگیرند، ۴۰ سال است. باتوجهبه قوانین بازنشستگی در کشورها این عدد میتواند متغیر باشد. اما معمولا کشورها در سن ۶۰ سال شهروندان خود را بازنشسته کرده و نیرویی را بهعنوان مهاجر میپذیرند که حداقل بتواند ۲۰ سال در کشور مقصد کار کند.
پیشنهاد مجله فلایتیو:
شرایط سنی برای مهاجرت از طریق سرمایهگذاری
ثبت شرکت و سرمایهگذاری در کشور مقصد یکی دیگر از راههای مهاجرت است. این روش یکی از مطمئنترین و بیخطرترین روشهای مهاجرت محسوب میشود. معمولا همه کشورها از طرحهای سرمایهگذاری که موجب ورود پول به کشور آنها میشود استقبال میکنند.
کشورهای مختلف اتحادیه اروپا، آمریکا و حتی کشورها و جزایر کوچک دریای کارائیب اگر موفق شوند مبلغ قابلتوجهی پول از سمت متقاضی جذب کنند، پاسپورت و تابعیت کشور خود را پیشکش افراد میکنند. داشتن پاسپورت کشور به معنای شهروندی آن کشور و داشتن حق کار، تحصیل و زندگی در آن است. معمولا شرایط سنی خاصی برای اینگونه مهاجرت وجود ندارد. فقط در برخی از کشورها شرط حداقل ۱۸ سال را در نظر گرفته و سقفی برای آن تعیین نکردهاند.
شرایط سنی برای مهاجرت با روشهای دیگر
علاوه بر امکان مهاجرت از طریق تحصیل، کار و سرمایهگذاری، روشهای دیگری هم برای مهاجرت وجود دارند. بسیاری از افراد مهاجرت از طریق پناهندگی و ازدواج را انتخاب میکنند. معنی مهاجرت از طریق ازدواج آن است که فرد متقاضی بتواند با یک تبعه کشور مقصد ازدواج کند. پس از آن میتواند برای اقامت دائم درخواست دهد.
شرایط سنی برای مهاجرت از روشهای بالا نیازمند حداقل ۱۸ سال سن است. ۱۸ سالگی در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران سن قانونی بوده و افراد با رسیدن به این سن میتوانند به طور مستقل برای خود تصمیم گرفته و مسئول اعمال خود باشند؛ بنابراین تقریبا میتوان گفت که برای تمام انواع مهاجرت داشتن حداقل ۱۸ سال سن ضروری است.
مهاجرت، شروع دوباره
دهخدا در لغتنامه خود در مورد مهاجرت گفته است: ترک دیار گفتن و در مکان دیگر اقامت کردن. تعریف دهخدا کاملا در مورد مهاجرت درست است، افراد زیادی با اهداف کاری، اجتماعی، تحصیلی و اقتصادی دست به ترک وطن مادری و مهاجرت میزنند. انجام این کار خطرها و ریسکهای زیادی داشته که اگر در راستای رسیدن به زندگی بهتر و باکیفیتتر باشد کاملا ارزشش را دارد.
دسترسی به رفاه، آسایش و امنیت شغلی و روانی از دلایل مهم مهاجرت به کشورهای توسعهیافته و پیشرفته است. البته مهاجرت نکات منفی هم دارد. دوری و دلتنگی برای خانواده و دوستان مهمترین چالش و نکته منفی مهاجرت است. به لطف پیشرفت تکنولوژی و امکانات گستردهای که در اختیار عموم است این دغدغه تا حد زیادی برطرف شده، اما هنوز هم دلتنگی و افسردگی ماههای اول مهاجرت بسیار غمانگیز هستند.
اگر قصد سفر به کشورهای خارجی را دارید میتوانید برای تهیه بلیط هواپیما و رزرو هتل از سایت فلایتیو استفاده کنید. در سایت فلایتیو میتوانید قیمتهای مختلف بلیط و هتل را با هم مقایسه کنید، امکانات هر کدام را بررسی کرده و با توجه به شرایطی که دارید بلیت هواپیما و رزرو هتل خود را انجام دهید.
سلام.وقت بخیر .
در مورد شرط سنی مهاجرت به آلمان میشه راهنمایی بفرمایید؟
سلام حداقل سنی برای مهاجرت کاری چه قدر است