این کشور تا سال 1957 از مستعمره های انگلستان بود و پس از استقلال از آن، حکومت سلطنتی دوره ای را برای اداره سیستم سیاسی خود انتخاب کرد. در سال 1965 نیز، سنگاپور به عنوان عضوی از فدراسیون مالزی، از این کشور جدا شد و جمهوری سنگاپور شکل گرفت. در حال حاضر، فدراسیون مالزی شامل سیزده ایالت در جنوب شرقی آسیا است.
این کشور که پایتختش شهر کوالالامپور است، از زمان استقلال تا کنون هیچ نا آرامی و تنشی جز شورش های نژادی ماه می سال 1963 نداشته و همواره الگویی برای صلح و همزیستی نژادی برای دیگر کشورهای جهان بوده است.
آشنایی با کشور مالزی
از نظر جغرافیایی و آب و هوایی، مالزی کشوری است با تابستان بی پایان. در سراسر این کشور کوهستان های جنگلی، آبشار، جنگل های همیشه سبز، غارهای طبیعی، دریا و … دیده می شوند و توجه گردشگران را به خود جلب می کنند.
علاوه بر این طبیعت بکر و دست نخورده، مالزی یکی از مدرن ترین کشورهای آسیا در زمینه صنعت، ساختمان سازی، تکنولوژی، حمل و نقل، ارتباطات و مخابرات است. این کشور ادغامی است از طبیعت دست نخورده و زندگی مدرن، چرا که در شهرهای این کشور نشانه های فراوانی از پیشرفت های صنعتی، برج های مدرن و تکنولوژی مدرن دیده می شود (کوالالامپور بلندترین برج های جهان را در خود جای داده است). همین همزیستی مسالمت آمیز مدرنیته و سنت، تکنولوژی و طبیعت، نژادهای متنوع و مذهب های متفاوت سبب شده تا توریست های حرفه ای و تیزبین بیش از هر جاذبه گردشگری دیگری جذب فرهنگ دموکرات و متنوع این کشور شوند.
با وجود این که مالزی یک کشور چند مذهبی محسوب می شود، اسلام دین رسمی آن است و اکثر مردم آن نیز مسلمان هستند.
برجهای دوقلوی پتروناس، آکواریوم KLCC کوالالامپور، پارک آبی سان وی، بلندی های گنتینگ، غار میمون ها (Batu Caves)، چشمه معدنی چاتیاو (Chateau) و ده ها جاذبه گردشگری دیگر در کشور مالزی وجود دارند که سفر دلپذیری را برای شما فراهم می کنند.
با وجود این، اگر تنها هدفتان از سفر به مالزی استراحت کردن است، هتل ها، رستوران ها، پلاژها، فروشگاه ها و مراکز تفریحی زیادی هستند که از آنها لذت ببرید.
پیشنهاد فلایتیو
انواع ویزای مالزی
سفارت مالزی انواع زیادی ویزا از جمله ويزای ورود يك نفره، توريستی – گردشگری، ترانزيت، كار و تجارت، ورود چندگانه، كار موقتی، اشتغال حرفه ای، همراه، دانشجويی و همسر صادر می کند.
مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی مالزی
ویزای توریستی مالزی از جمله ویزاهایی است که اصطلاحا به آن ویزای فرودگاهی می گویند و برای دریافت آن نیازی به مراجعه به سفارت نیست. این ویزا که به گردشگران ایرانی مجوز اقامت 14 روزه در کشور مالزی را می دهد، هنگام ورود به فرودگاه، در بخش چک پاسپورت در پاسپورت مسافر ثبت می شود و هیچ هزینه ای ندارد.
باید توجه داشت که برای دریافت این ویزا به چند نکته اساسی وجود دارد:
- مسافر باید بلیط دو طرفه رفت و برگشت خود را همراه داشته باشد
- حداقل 6 ماه از اعتبار گذرنامه مسافر باید باقی مانده باشد
- بهتر است مسافر به اندازه کافی پول به همراه داشته باشد.
- اگر مسافر تصمیم دارد از مالزی به کشور دیگری سفر کند، باید حتما ویزای کشور دیگر را داشته باشد.
اطلاعات تکمیلی
– در صورتی که فرزند مسافر در مالزی درس می خواند و زندگی می کند، می تواند با در دست داشتن نامه ای از محل تحصیل و قرارداد منزل مسکونی اش، ویزای سوشیال که اجازه اقامت بیشتری (حداقل یک ماهه) به مسافر می دهد دریافت کند.
بعضی مواقع دیده شده است که در فرودگاه مالزی، مامورین فرودگاه زمان چک کردن پاسپورت، فراموش می کنند مهر ورود به کشور مالزی را در پاسپورت مسافران ثبت کنند. از آنجا که این موضوع بعد از ورود به مالزی برای مسافر مشکل ایجاد می کند، قبل از خروج از فرودگاه مالزی، پاسپورت خود را چک کند تا این مهر در پاسپورتشان به همراه تاریخ ثبت شده باشد.
ارتباط با سفارت مالزی
آدرس: تهران، شهرک غرب، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، نبش کوچه دوم
شماره تلفن: 88072444-021
زمان پاسخگویی:
سفارت: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 صبح الی 4 بعد از ظهر
کنسولگری: از ساعت 9 صبح الی 12 ظهر