سفر زمینی از مرز آستارا باکو تنها راه مسافرت به کشور آذربایجان نیست اما ماجراجویانهترین شیوهی آن است؛ فرقی نمیکند که چگونه این مسیر را طی میکنید، با اتوبوسهای گردشگری، اتومبیل شخصی، تاکسی، قطار و یا ترکیبی از اینها. یکی از پر ترددترین مرزهای زمینی برای سفر به باکو، مرز آستارا است. اگر قصد سفر از مرز آستارا باکو را داشته باشید باید بدانید که از شهر آستارا تا باکو، مسیری به طول 290 کیلومتر را دارید. محاسبه مدت زمانی که سفر از مرز آستارا باکو برای هر شخص طول میکشد، شامل دو بخش است. مسیری که باید تا شهر آستارا در استان گیلان طی کنید و دیگری مسافتی که از شهر آستارا تا باکو باید پیموده شود.
در هر صورت سفر زمینی باکو به واسطهی هزینهی مقرون به صرفه و جذابیتهای توریستی یک انتخاب جسورانه و جذاب به شمار میرود. در ادامه با روشهای سفر از مرز آستارا- باکو آشنا خواهید.
نکته مهم: در حال حاضر مرز آستارا باکو بسته است و امکان سفر به آذربایجان به صورت زمینی امکانپذیر نیست.
چرا از مرز آستارا باکو سفر کنیم؟
خرید بلیط هواپیما باکو رایجتر و سریعترین وسیله برای سفر به باکو است. با وجود این هنوز که هنوز است بسیاری از مردم ترجیح میدهند از مرز آستارا باکو به صورت زمینی گذر کنند. سفر زمینی به باکو دلایل قانعکنندهای دارد. یکی اینکه این سفر، فرصتی کمنظیر برای گشت و گذار در طبیعت بِکر مرز آستارا باکو به حساب میآید. از طرف دیگر سفر زمینی قیمت به مراتب مقرونبهصرفهتری دارد.
دیدن جاذبههای طبیعی و بِکر
در طی مسیر آستارا به باکو جاذبههای گردشگری مختلفی وجود دارد که با بازدید از آنها هم خستگی راه از تنتان درمیآید و هم از مناطق بکر و زیبای مسیر لذت میبرید. مسیر آستارا به باکو از آن دست مسیرهایی است که بهخوبی میتوان از آن لذت برد. در ادامه جذابترین مکانهای گردشگری که در مسیر آستارا به باکو وجود دارد را با هم بررسی میکنیم. این جاذبههای گردشگری همیشه مورد توجه تورهای زمینی باکو، قرار گرفته است. از این جهت اگر شما قصد دارید با خودروی شخصی سفر به آذربایجان را تجربه کنید، شناخت این جاذبههای گردشگری قطعاً برای شما کاربردی و مفید خواهد بود. از جمله جاهای دیدنی آستارا یکی طبیعت کمتر دستخورده و بِکری است که حول و حوش مرز آستارا باکو قرار دارد مثل قیزیل آغاج و پارک ملی شیروان.
قیزیل آغاج، طبیعتی بکر که زیستگاه پرندگان است
یکی از جاذبههای گردشگری سفر از مرز آستارا باکو، دشتهای سرسبز قیزیل است. هنگام پیمودن راه به سمت باکو، بعد از گذشتن از شهر لیمان، با تابلوها و تبلیغات به قیزیل آغاج روبرو خواهیم شد. این منطقه وسیع و بسیار زیبا، با دریای خزر ۷۰ کیلومتر فاصله دارد. حدوداً ۲۵۰ گونه پرنده گوناگون در این منطقه زندگی میکنند؛ به همین دلیل دشت قیزیل آغاج یکی از جاذبههای گردشگری خاص آذربایجان، به شمار میرود. وجود انواع گرگها، انواع گربههای وحشی و ۵۰ نوع ماهی در برکههای مختلف آن، نشان دهنده طبیعت بکر و خارقالعادهای است که بهعنوان زیستگاه گونههای گوناگون جانوری شناخته میشود.
پارک ملی شیروان، جنگلهای پراکنده در دل دشتهای کویری
پارک ملی شیروان یکی دیگر از طبیعتهای بکر و دست نخورده کشور آذربایجان محسوب میشود که زیستگاه گونههای مختلفی از حیوانات به خصوص گربهسانان، است. این پارک یک منطقه حفاظت شده بوده وکمپهای اختصاصی هم در آن پیشبینیشده است. هدف اصلی از احداث این کمپها، استفاده تورهای گردشگری از آنها است که میتوانند شب را در کمال آسایش و آرامش در پارک ملی شیروان سپری کنند.
اخذ ویزا برای سفر به آذربایجان
از سایت فلایتیو میتوانید درخواست ویزا را ثبت کنید ویزا آذربایجان به صورت توریستی و ۳۰ روزه است که میتوانید دریافت کنید. مدارک لازم برای دریافت ویزا را هم میتونید در صفحه مربوط بخوانید.
روشهای سفر از مرز زمینی به آذربایجان
در این بخش به این سؤال مهم پاسخ خواهیم داد که چگونه به صورت زمینی از آستارا به باکو برویم؟ برای سفر به کشورهای نزدیک که مرز مشترک با کشور ما دارند، انواع روشهای سفر زمینی مورد استفاده مسافران قرار میگیرد. هر مسافری بسته به سلیقه و شرایطی که دارد، یکی از این شیوهها را انتخاب میکند و از سفر لذت میبرد. در ادامه به بهترین راههای سفر از مرز آستارا باکو اشاره خواهیم کرد:
- سفر با اتوبوس
- سفر با اتومبیل شخصی
- سفر با تاکسی
چه زمانی مرز آستارا باکو باز است؟
در حال حاضر مرز آستارا باکو بسته است و تردد از این مرز امکانپذیر نیست.
سفر از مرز آستارا باکو یعنی هیجان، ماجراجویی و خاطره ساز
در این مقاله مواردی که برای سفر زمینی از مرز آستارا باکو مورد نیاز شما است را توضیح دادیم. مسلماً انتخاب سفر زمینی برای کسانی که با چالشهای آن آشنا هستند، گزینه خوبی است و هیجان و خاطره سازی را بهصورت همزمان برای آنها ایجاد خواهد کرد. اگر شما هم تجربه سفر زمینی به باکو را دارید، خوشحال خواهیم شد که با ما و مخاطبان این مقاله از طریق بخش نظرات در میان بگذارید.