راحت ترین کشور برای مهاجرت کاری را میشناسید؟ شما به مهاجرت فکر میکنید؟ به هر دلیلی که مهاجرت کنید، پیداکردن شغل و امرارمعاش در آن کشور مهمترین چیزی است که باید در نظر داشت. اینکه آیا بازار کار آن کشور میتواند شما را بهعنوان یک مهاجر متخصص بپذیرد یا نه؟ چه فرصتها و موقعیتهایی وجود دارد که زندگی و کار در آن کشور را برای شما راحت کند؟ همه اینها اساسیترین مسائلی است که زمان بررسی و انتخاب کشور مقصد برای مهاجرت، باید به آنها توجه کنید. باتوجهبه آنچه گفتیم، به نظر شما راحت ترین کشور برای مهاجرت کاری کجاست؟
بهترین کشور برای مهاجرت کاری
شاید به نظر برسد که ایالات متحده راحت ترین کشور برای مهاجرت است. واقعیت و آمار نشان میدهد که در سالهای اخیر کشورهای زیادی توانستهاند آمریکا را پشت سر بگذارند و به رتبههای بالاتر برسند. یک نظرسنجی جهانی نشان داده است که در حال حاضر کانادا بهعنوان مطلوبترین مقصد برای مهاجرت کاری افراد در نظر گرفته میشود. طبق همان آمار، استرالیا هم در رتبه دوم قرار گرفته و آمریکا را در رتبه سوم گذاشته است. یکی از مهمترین ویژگیهایی که باعث شده این دو کشور بهعنوان یک مقصد خوب و راحت برای مهاجرت، بهخصوص مهاجرت کاری شناخته شوند، مدیریت خوبی بود که در زمان همهگیری کرونا داشتند. همچنین این کشورها دارای سیستم اجتماعی بهتر و فرهنگهای منعطفتر و بهتری نسبت به ایالات متحده هستند، البته که در نظر داشته باشید، این کشور جزو کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت نیست.
حضور سنگاپور و نیوزلند در ردهبندی ۱۰ کشور برتر بهعنوان راحت ترین کشور برای مهاجرت کاری هم بسیار قابلتوجه است. این آمار نشان میدهد که در سالهای اخیر کشورهای آسیا – اقیانوسیه چگونه توانستهاند جزء کشورهای پیشرفته و مدرن قرار بگیرند. خصوصاً اینکه مدیریت بهتری در مهار ویروس کرونا داشتند.
شهرهایی که در راحت ترین کشور برای مهاجرت کاری کشورها هستند هم شامل پایتخت بریتانیا، لندن و بعد از آن پایتخت هلند، آمستردام میشوند. اگر علاقمند به مهاجرت تحصیلی هستید، میتوانید از مقاله راهنمای کامل مهاجرت تحصیلی در مجله فلایتیو استفاده کنید.
شرایط مهاجرت کاری به کشورهای مختلف
وقتی از راحت ترین کشور برای مهاجرت کاری صحبت میکنیم، مقصود قوانین، شرایط، بازار کار و سطح رفاه زندگی در آن کشور است. هر کشوری قوانین مختلفی برای پذیرش اتباع خارجی دارد. بعضی از کشورها تمایل بیشتری برای پذیرش مهاجران دارند و بعضی دیگر نگاهی سختگیرانهتری به این موضوع میکنند. برای مثال: سوئیس از آن کشورهایی است که حتی گرفتن ویزای توریستی آن اصلاً آسان نیست. چندین برابر این سختگیری را برای ویزای تحصیلی یا حتی کاری خود دارد اما کانادا اینطور نیست. علاوه بر اینکه سالانه تا ۳۰۰ هزار مهاجر را میپذیرد، شرایط اقامت و بازار کار هم در آن بهتر است.عوامل مهمی که باعث میشود کشورهای مختلف در رتبهبندی سختترین تا راحت ترین کشور برای مهاجرت قرار بگیرند، موارد زیر است:
قوانین مهاجرت و پذیرش مهاجر
محدودیتها و پذیرش مهاجران ایرانی
هزینه مهاجرت، زندگی و بازار کار
همانطور که در ابتدا هم گفتیم، در سالهای اخیر کانادا یکی از بهترین کشورهایی بوده است که توانسته پذیرای مهاجران زیادی باشد. این کشور هم بهخاطر سطح رفاه و هم بهخاطر امکانات بالایی که دارد، جزء محبوبترین و آسان ترین کشور برای مهاجرت محسوب میشود. دولت کانادا تا امروز قوانین سخت و دستوپاگیر مهاجرت اعتقادی نداشته است و با روی باز میزبان مهاجران بوده. انتظار میرود این رویه حداقل تا دو سال آینده هم پابرجا باشد.
مهاجرت کاری کانادا با سیستم اکسپرس اینتری است. برای این کار داوطلبها باید یا بهصورت شخصی یا بهواسطه وکیل مهاجرتی وارد سایت مهاجرت کانادا شوند و درخواست خود را برای دریافت ویزای کاری ثبت کنند. درنهایت درخواست همه متقاضیان باتوجهبه سابقه کاری، تحصیلی، سطح زبان، سن و … بررسی میشود. قاعدتاً هرچه مدارک و رزومه شما برای دریافت ویزا بهتر و پربارتر باشد، شانس دریافت ویزا و پذیرش هم بیشتر است.
مهاجرت به استرالیا
بعد از کانادا، بهترین و راحت ترین کشور برای مهاجرت کاری استرالیا است. استرالیا هم از آن کشورهایی است که هم راحت به ایرانیها ویزا میدهد و هم شرایط زندگی در آن جزوکشورهای خوب و باکیفیت است. مقاله راحت ترین کشورها برای مهاجرت ایرانیان هم میتواند به تصمیمگیری شما کمک کند. ویزا کاری مهاجرت به استرالیا خیلی پرطرفدار است. شرایط دریافت ویزا در این کشور هم مثل سیستم کشور کانادا و بهصورت سیستم امتیازبندی است. اگر سطح زبانتان برای سفارت قابلقبول است و اگر تخصصی دارید که میتوانید در رزومه از آن صحبت کنید و کشور مقصد را راضی کنید تا شما را بپذیرند، شانستان را امتحان کنید.
مهاجرت به آلمان
آلمان هم کشور مناسبی برای مهاجرت است. میتوانید شرایط بهتری در این کشور داشته باشید و خیالتان هم از بازار کار آن راحت باشد. آمارها نشان میدهد که ۱۲ درصد جمعیت این کشور مهاجر هستند و بیش از ۱۲۰ هزار نفر آنها ایرانی است. ازآنجاییکه آلمان در سالهای آینده با کاهش جمعیت و کمبود نیروی جوان و متخصص روبهرو خواهد شد، دولت استقبال خوبی از مهاجران متخصص و جوان میکند. اگر به فکر مهاجرت کاری هستید، آلمان آسان ترین کشور برای مهاجرت است.
برای مهاجرت کاری به آلمان دو روش وجود دارد. روش اول همان روشی است که از کارفرماها یا شرکتهای مختلف پیشنهاد شغلی و دعوت به همکاری میگیرید. اگر دعوت به همکاری داشته باشید، با دردستداشتن این دعوتنامه و مدارک لازم میتوانید برای دریافت ویزای کاری از آلمان اقدام کنید.
روش دوم اما روشی است که باید خودتان مستقیماً وارد میدان شوید. باید بلیط هواپیما آلمان را تهیه و بهصورت حضوری به آنجا بروید و کار پیدا کنید. افرادی که به این صورت برای پیداکردن کار در آلمان اقدام میکنند، شش ماه فرصت دارند تا در آلمان ساکن شوند و کار پیدا کنند. بعد از پیداکردن کار، ویزای کاری شما تمدید میشود و میتوانید همچنان در آن کشور بمانید. اگر موفق به پیداکردن کار هم نشدید، چارهای جزء برگشت نیست. اگرچه کمی ریسک این کار بالا است اما اگر مهارتهای مختلفی مثل زبان انگلیسی، آلمانی، سابقه اجرایی، تخصص بالا و مهارت داشته باشید، شانستان برای پیداکردن کار بسیار زیاد است. میتوانید هزینههای خود را در این کشور مدیریت کنید و به عنوان کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت بهراحتی زندگی کنید.
مهاجرت به عمان
اگر پزشک، پرستار یا داروساز هستید، میتوانید خیلی سریع و راحت در کشور عمان ویزا کاری دریافت کنید. کشور عمان برای متقاضیانی که قصد مهاجرت و کار در این کشور را دارد، موقعیتهای مختلفی فراهم کرده است. متقاضیانی که در مشاغل تخصصی پرستاری یا داروسازی تحصیل و کار کردهاند، میتواند با حداقل سه سال تجربه کاری و بدون نیاز به مدارک زبان و تمکن مالی، برای دریافت ویزای کاری اقدام کنند. همچنین شما میتوانید با ارائه مدرک کارشناسی مرتبط به رشته کاری، رزومه، سوابق کاری، پاسپورت و دیگر مدارک لازم، بهصورت شخصی برای دریافت ویزا و پیشنهاد کاری اقدام کنید. عمان یکی از آسان ترین کشورها برای مهاجرت است.
مهاجرت به ترکیه
اگر به فکر مهاجرت هستید اما از غربت و تنهایی در خاکی که هیچ اطلاعی درباره آن ندارید نگرانید، ترکیه را انتخاب کنید. نزدیک بودن فرهنگ ترکیهایها به ایرانیان، همسایگی ترکیه با ایرانی و روابط مناسبی که این دو کشور با هم دارند، باعث شده تا ترکیه یکی از گزینههای محبوب در لیست راحت ترین کشور برای مهاجرت کاری باشد. نزدیک به چهار میلیون مهاجر در این کشور زندگی میکنند و ایرانیان زیادی هم سراغ زندگی در ترکیه میروند.
ترکیه شرایط نسبتاً خوبی برای مهاجرت کاری دارد خصوصاً اگر به زبان ترکی استانبولی تسلط داشته باشید و خیالتان از بابت ارتباط با مردم راحت باشد. واقعیت این است که زبان بینالملل یا همان انگلیسی خیلی نمیتواند کار شما را در این کشور راه بیندازد اما حتی اگر زبان ترکی ایرانی را هم بلد باشید، باز موقعیت برای شما بهتر خواهد بود. برای مهاجرت کاری اول باید در ترکیه دنبال کار بگردید و بعد از توافق با کارفرما، برای دریافت اقامت کاری و مجوز اقدام کنید. ترکیه از لحاظ هزینه هم به عنوان کم هزینه ترین کشور برای مهاجرت ایرانیان به شمار میرود، چون به ایران و فرهنگ ایرانی نزدیک است. برای آشنایی بیشتر با ترکیه مطلب راهنمای سفر به استانبول به زبان ساده! را حتما مطالعه کنید.
مهاجرت به ارمنستان
ورود به ارمنستان نیاز به ویزا ندارد و همین مسئله آن را به یکی از آسان ترین کشور برای مهاجرت ایرانیان تبدیل کرده است. مرز زمینی ایران و ارمنستان حدود ۴۰ کیلومتر بوده و رفتوآمد در آن صرفا به پاسپورت ایرانی نیاز دارد. پس از ورود به این کشور بدون ویزا میتوانید تا شش ماه در ارمنستان اقامت کرده و پس از آن باید مجددا برای تمدید اقامت اقدام کنید.
اقتصاد ارمنستان باثبات است و تورم کنترل شدهای دارد. از طرفی وجود فساد اداری در این کشور تازه مستقل شده از نکات منفی موجود در ارمنستان است. این کشور با کمبود نیروی متخصص کار مواجه بوده و با داشتن تخصص بهراحتی میتوان شغل خوبی پیدا کرده و در آن کشور ماند. البته روند درخواست ویزای کار از ویزای توریستی جداست و باید قبل از اقدام به مهاجرت مراحل اداری آن را طی کرد.
امکان درخواست اقامت در ارمنستان از طریق ویزای تحصیلی و همچنین ثبت شرکت و سرمایهگذاری نیز وجود دارد. دولت ارمنستان تسهیلات ویژهای برای تاسیس شرکتها و نمایندگیهای خارجی در نظر گرفته و این راه میتواند یکی از بهترین انتخابها برای مهاجرت دائم به ارمنستان باشد. ارمنستان پتانسیل زیادی در حوزه تجارت، گردشگری و معدن دارد و برای صاحبان کسبوکار مقصد جذابی به شمار میرود.
مهاجرت به نیوزلند
نیوزلند در قاره اقیانوسیه یکی دیگر از راحتترین کشورها برای مهاجرت ایرانیان است. سطح رفاه، شادی، امنیت و کیفیت زندگی در این کشور بسیار بالا بوده و شهروندان آن تجربه زندگی در یکی از بهترین کشورهای دنیا را بهدست میآورند. عمده فعالیتهای تولیدی این کشور معطوف به دامپروری و کشاورزی بوده و میزان زیادی از گوشت مصرفی دنیا در نیوزلند تولید میشود.
ارزش واحد پول این کشور را در جایگاه راحت ترین کشور برای مهاجرت قرار داده است. میزان درآمد سالیانه آنجا بالا است. از طرفی زبان رسمی نیوزلند انگلیسی است و این نکته مثبتی برای مهاجرانی که فقط به زبان انگلیسی تسلط دارند محسوب میشود. این کشور کمبود نیروی کار متخصص داشته و تعداد زیادی از تخصصهای موجود در این کشور بدون نیروی جوان و ماهر ماندهاند. اگر علاوه بر تجربه و تخصص از سنوسال کمی برخوردار هستید، شانس زیادی برای دریافت اقامت دائم در این کشور خواهید داشت.
دانشگاههای نیوزلند جزو برترین دانشگاههای دنیا نیستند، اما سطح قابل قبولی در سیستم آموزشی دنیا دارند. برای دریافت اقامت نیوزلند از طریق ویزای تحصیلی باید حداقل نمره آیلتس ۷ داشته و یک یا دو مقاله در سطح بینالمللی منتشر کرده باشید. علاوه بر داشتن تخصص و مهاجرت کاری، اگر از میزان سرمایه مناسبی نیز برخوردار باشید میتوانید روی نیوزلند حساب باز کنید. ایجاد اشتغال در نیوزلند و سرمایهگذاری در این کشور فوقالعاده یکی دیگر از راههای مهاجرت به قلب تپنده اقیانوسیه است.
بالاخره کجا بریم؟
این مقاله میتواند سرآغاز خوبی برای آغاز تصمیمگیری برای مهاجرت کاری باشد! ما کوشیدیم دستهبندی کاملی از راحت ترین کشور برای مهاجرت عرضه کنیم.
دستهبندی راحت ترین کشور برای مهاجرت بر محور قوانین مهاجرت و پذیرش مهاجر، محدودیتها و پذیرش مهاجران ایرانی، هزینه مهاجرت، زندگی و بازار کار انجام گرفته است. در مورد هر یک از کشورها جداگانه تحقیق کنید. اصلا اگر شد، بلیط هواپیمای خارجی تهیه کنید به یکی و یا دو تای آنها سر بزنید تا بیشتر با گزینهی مهاجرتتان آشنا شوید. اگر چه به ناچار باید رزرو هتل انجام دهید اما پیشنهاد میدهیم به هر صورت تلاش کنید به بومیان و مهاجران ساکن در آن کشور دمخور شوید. ارتباط با آنان تصویر شفافتری از آن کشور پیش چشم شما قرار میدهد.
سلام .خانم سلطانی .میخوام مهاجرت کاری بگیرم.به دستگاه های ادوات مهندسي و راهسازی آشنایی دارم
سلام دوست عزیز
خیلی هم عالی. موفق باشید.
درود بشما،بنده متاهلم و دو فرزند نه و یک ساله دارم همسرم دیپلم و من زیر دیپلم هستم برای مهاجرت کاری همه جا باید دو یا چند سال سابقه بیمه و تخصص داست که من ندارم ولی از وضعیت کشورمون هم خسته شدم و برای آینده ی فرزندانم خیلی دوست دارم به کشوری پیشرفته و آزاد مهاجرت کنم و حدود بیست هزار دلار کل داراییم هست البته دوستان قبرس رو هم پیشنهاد دادند که با مبلغ زیر پنجاه هزارتا و خرید خانه اقامت میده لطفا راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم
سلام دوستان میشه لطفا تجارب خودتون رو در خصوص ویزای کار به اشتراک بزارید.ممنونم
سلام من سنگکار ساختمان هستم کارکاشی سرامیک وسنگ بنای وکارت فنی حرفه هم از نزام مهندسی دادم برای کار ساختمانی به کدوم کشور میتونگ برم
سلام.وقت بخیر .
در مورد میشه راهنمایی بفرمایید؟
من یک مرد۴۳سال وسیکل قدیم دارم ومیخام برم کانادا برای کار وزبان انگلیسی وکانادایی یادبگیرم وشغلم کشاورزی ومهندس کشاورزی شوم ولی وضع مالی خوب نیست چکارکنم
سلام خانم سلطانی ممنون از اطلاعاتی که دادین
من مدرک تربیت بدنی کارشناسی دانشگاه شهید بهشتی تهران دارم
و آشپز ماهر ایرانی هستم ولی مدرک آشپزی ندارم
به نظرتون کدوم کشور میتونم مهاجرت کنم مهاجرت کاری بهتره برام یا تحصیلی ؟
سلام
من با داشتن 17سال سابقه کار در صنعت گاز کجا میتونم اقامت بگیرم
سلام دوست عزیز خیلی ممنونم از پیامتون.
شما در یکی از دانشگاههای خیلی خوبه ایران تحصیل کردید و مهارتی که دارید جزو مهارتهای پرطرفدار هستش. اگه بتونید در زمینه آشپزی مدرک هم بگیرید خیلی خوب خواهد شد.
ولی با توجه به شرایط خودتون باید تصمیم بگیری.
میتونید مقاله راهنمای کامل مهاجرت تحصیلی را از سایت فلایتیو بخونید تا با شرایط آشنا شید، لینک مقاله:
https://flightio.com/blog/travel-tips/education-immigration-guide
همچنین میتونید از سایتهای https://www.indeed.com/ و http://www.gloster.com/en-jp/about/jobs هم استفاده کنید تا اطلاعات کاملتری را داشته باشید.
سلام وخسته نباشید اینجانب حیدرشاه محمدی راننده پایه یک هستم میخواهم درخارج ازایران مشغول کارشوم.
سلام درود
مدرک کارشناسی تربیت بدنی دارم.حکم و درجه هم دارم.مربیگری هم دارم.رشته فنی هم کار کردم و فنی کار هم هستم.نصاب سیستم های امنیتی و دوربین های مداربسته و نقاش ساختمان با مدرک فنی حرفه ای.سنمم ۲۲ سال هستش.زبان اینگلیسی در حد متوسط بلدم.ایا امکان مهاجرت به یکی از این کشور ها برای من وجود داره؟؟
سلام خدمت شما خانم سلطانی
من مهندسی نقشه برداری دو سه سال سابقه کار نقشه برداری در دو شرکت دارم
و زبان انگیسی تا حدودی بلد هستم
میخواستم ببینم کدام کشور برای مهاجرت کاری به من پیشنهاد میکنید و اینکه چ شرایطی نیاز داره.