پاریس شهر رمانتیکی است و در این شکی نیست. اما در کنار حس و حال رمانتیک، پاریس همچنین پر است از خوراکیها و غذاهایی که مخصوص فرانسویهاست. در فلایتیو ما ده رستوران و دکه غذافروشی پاریس که در فروشگاههای سرپوشیده قرار گرفتهاند و قیمتی کاملا مناسب دارند را برایتان معرفی خواهیم کرد.
در دهه ۷۰ در محله لهآل پاریس بازار سرپوشیدهای وجود داشت که مرکز خرید محصولات پروتئینی بود. از گوشتهای مرغوب گرفته تا انواع پنیرهای خوشمزه همگی در این مکان موجود بود. اما در همان دهه این بازار تخریب شد. پس از آن نیز بازاری همچون لهآل دوباره ساخته نشد اما همچنان فروشگاههای سرپوشیده فراوانی در محلههای مختلف شهر وجود دارد که هر کدام مزایای خود را دارند.
رستورانهای جذابی در این فروشگاهها وجود دارد و گذشته ازین که میتوانید پنیر و انواع گوشت و نوشیدنیهای جذاب را به وفور پیدا کنید، دکههای غذافروشی بسیاری نیز در این اماکن موجود است که کیفیت خوبی دارند و قیمتشان نسبت به بسیاری از رستورانهای شهر مقرون به صرفه است. لازم به ذکر است که پاریس شهری پر از فرهنگهای مختلف است و این دکهها راهی برای آشنایی شما با ریشههای لبنانی، پرتغالی، مراکشی، ژاپنی و آفریقایی است که در غذاهای پاریسی وجود دارد.
بازار بِوو
در بازار خیابان دلیگره، چندین انتخاب برای شما وجود دارد که میتواند روز شما را بسازد. نزدیکی خود بازار در خیابان دلیگره، میتوانید میوهها و سبزیجات تازه را با پایینترین قیمت ممکن خریداری کنید. داخل بازار رستوران بوشری له پروینسس فعال است که صاحب این رستوران نصف رستورانش را به فروش گوشت تخصیص داده و نصف دیگرش برای سرو غذای لذیذ به مشتریانی که به این مکان سر میزنند.
بازار بِوو از سال ۱۸۴۳ سرپاست و از دو آتشسوزی جان سالم به در برده و هماکنون نیز در حال بازسازی است. غرفههای مختلفی در سرتاسر این بازار خوداشتغالی موجود است. این بازار جای مناسبی است تا کلی خوراکی میل کنید و کلی خوراکی هم بخرید. غرفه کوچکی به نام لا مری بِوو نیز در قسمتی از بازار فعال است که مخصوص غذای دریایی است و میتوانید با قیمت مناسب صدفهای تازه میل کنید.
به فروشگاه فورماجری کومپتوآ نیز سری بزنید و از گلچین پنیرهای این فروشگاه مقداری میل کنید. همچنین انواع گوشت، سوسیس، ماهی و انواع نوشیدنی در سرتاسر بازار موجود است. این بازار همه روزه به جز دوشنبه در خیابان دلیگره فعال است.
بازار سن جرمن
این بازار بزرگ ابتدا در سال ۱۸۱۳ شروع به کار کرد اما چندین سال بعد متروکه ماند تا همین سال ۲۰۱۶ که دوباره بازسازی شد و این محله غربی پاریس را جانی دوباره بخشید. درون بازار پر از غرفهها و دکههای میوه، سبزی و پنیر است اما بیرون بازار شبیه یک پاساژ مدرن است که یک اپل استور و فروشگاه لباس یونیکلو نیز در این بازار قرار دارد.
اما گل سرسبد این بازار رستوران لاوان کومپتوآ دو مارشی است؛ یک خوک پلاستیکی قرمز از سقف رستوران آویزان است و انواع پیشغذاها و نوشیدنیها از قیمت ۳ یورو به بالا موجود است. غذاهای رستوران نیز به بشقابهای کوچک و لذیذ تقسیم میشود که انواع گوشت سبزیجات و لبنیجات مختلف از ۴ تا ۱۰ یورو قابل خرید است. این بازار همه روزه به جز دوشنبه در خیابان لوبینو فعال است.
بازار دو آنفنت روژ
در محله تاریخی مَرِی که یکی از قدیمیترین محلههای شهر پاریس است بازاری کوچک به نام دو آنفنت روژ قرار گرفته که از سال ۱۶۲۸ تا به حال میزبان فروشندگان و خریداران بوده است. وقتی وارد بازار شوید انگار وارد یک هزارتوی شدهاید که غرفههای غذا دور و بر شما را احاطه کرده است و همه جا پر از نویز و سر و صداست.
این بازار در سالهای اخیر بیشتر به جایی برای خوردن غذا تا خریدن غذا تبدیل شده است. میتوانید غذاهای ژاپنی، گوشتهای فرانسوی و برگرهای گیاهی مختلفی را پیدا کنید. از جذابترین غذاخوریهای این بازار، میتوان به کوروسول اشاره کرد که خوراکهایی آفریقایی-کارائیبی با پسزمینه موسیقی رگی سرو میکند. همچنین انتخاب برای دسرهای مختلف، کیک و شیرینیجات نیز کم نیست و همه جای بازار میتوانید غذایی برای میل کردن پیدا کرد. این بازار همه روزه به جز دوشنبه در خیابان دو برتانی فعال است.
بازار سن کوئنتین
اگر فاصله بین دو ایستگاه گر دو نور و گر دو لست را پیاده طی کنید با این بازار که از قرن ۱۹ به جا مانده مواجه خواهید شد. طراحی این بازار آجر قرمز، چوب، شیشه و تیرآهن است. اینجا نیز پر از نوشیدنی و غذاست. در کل محوطه بازار نیز یک سری میز و صندلی ترتیب داده شده تا شما بتوانید غذا را از فروشگاه بخرید و پشت یکی از میزها بنشینید و نوش جان کنید.
اما میتوانید سری به رستوران پرتغالی شز سیلوانا بزنید و یک ظرف پلا دی ژور که شامل سالمون، سیبزمینی و نخود تازه است را سفارش دهید. همچنین غذاهای دریایی دیگری از ماهی تا میگو نیز در این رستوران یافت میشود. این بازار همه روزه به جز دوشنبه در بلوار مگنیتا فعال است.
رزرو: خرید بلیط هواپیما پاریس در فلایتیو
پیشنهاد فلایتیو
بازار سن مارتین
سردر این بازی یک طاق زیبای سفید از سال ۱۸۵۰ همچنان به جای مانده است. داخل این بازار بسیار کوچک یک غرفه غذاهای کامبوجی به نام آما دائو سبزیجات سرخشده و نودل سرو میکند و رستوران سیار لا رفکتوآر یک پیشخوان پر از برگرهای آبدار و هاتداگ فرانسوی دارد.
همچنین در رستوران له ویویِر نیز میتوانید روی صندلیهای چوبی بشینید و غذاهای دریایی که شامل انواع ماهی، صدف، خرچنگ، لابستر و حلزون که از ۲۵ یورو به بالا هستند را سفارش دهید. گلچینی از بهترین نوشیدنیها نیز موجود خواهد بود. این بازار همه روزه به جز دوشنبه در خیابان دی شاتو دائو فعال است.
بازار دو پسی
این بازار بسیار محلیتر است و همه با یکدیگر آشنایی دارند. این بازار سال ۱۹۵۰ ساخته شده و همه جا پر از کاشیهای سفید است. گلفروشی، قصابی، مغازه سبزیجات ارگانیک و صد البته پنیرفروشی مخصوصا آندرو در این بازار فعال هستند. اما یکی از اصلیترین غرفههای این بازار متعلق به آنتوان میلارد است که کافه دتروتا را میگرداند.
این کافه جایی است که صبح اول وقت اکثر اهالی بازار میآیند یک اسپرپسو یا قهوه صبحگاهی میل میکنند. آن سوتر پاسایتالیا نیز یک غذاخوری ایتالیایی است که میتوان یک لازانیا سفارش داد و پشت پیشخوان نشست و از آن لذت برد.
همچنین آنتوان در سوی دیگر بازار یک فروشگاه غذای دریایی دارد که نه تنها میتوان از این فروشگاه ماهی خرید بلکه انواع غذا و همچنین یک بشقاب خلاقانه در روز مانند ماهی و سبزیجات بخارپز نیز سرو میشود. این بازار همه روزه به جز دوشنبه در خیابان دو پسی فعال است.
بازار دِ تِرن
محله ترن محله جذابی است و در صورت سفر شما با طاق پیروزی و کاخ الیزه مواجه خواهد شد. اما کمی آنطرفتر این محله بازار سرپوشیده و پرانرژی خود را دارد. پیادهرو سنگفرش این بازار جای مناسبی برای یک قرار قهوه یا ناهار است. همچنین داخل بازار نیز رستوران کوچک شز کیم قرار گرفته که از ده سال پیش تا الان توسط یک خانواده کرهای اداره میشود.
بهترین غذا در منو بیبیمباپ است که پنج نوع سبزیجات، برنج، تخممرغ سرخشده و کمی هم گوشت مرغ در آن است و تنها ۱۱.۹۰ یورو قیمت دارد. این بازار همه روزه به جز دوشنبه در خیابان لیبون فعال است.
بازار دِ باتینیول
این بازار کمی ناشناستر از دیگر بازارهای این لیست است. در سال ۱۸۴۶ ساختمانش بنا نهاده شد اما جای آن در سال ۱۹۷۹ تغییر پیدا کرد. داخل بازار میتوانید سری به بریک بار بزنید و نوشیدنی میل کنید یا یک استیک آبدار با ۱۳ یورو و یک پرس سوسیس و سیبزمینی لهشده با ۸ یورو میل کنید.
همچنین غذای ژاپنی ساده و خانگی اونیگیریا گوشه دیگر بازار است و پیتزا و پاستا باسیلیکو نیز موجود است. اما بهتر از همه غرفه ادگار است که تمی لبنانی دارد و با یک ۱ یورو میتوان کمی نان خرید و تبوله یا تاراماسالاتا، فلافل و کفتا که با وزن قیمتگذاری میشود را به آن اضافه کرد. این بازار همه روزه به جز دوشنبه در خیابان لمرسیر فعال است.
رزرو: هتل خارجی در فلایتیو
پیشنهاد فلایتیو
بازار لو شپل
دورتر از بخشداری ۱۸ پاریس، این بازار که متعلق به ۱۸۸۳ است حسی پرانرژی دارد و متعلق به محله غربی آفریقایی پاریس است که طی چند سال اخیر محبوب شده است. این بازار پر از پیادهروهای سنگفرش و بار و کافههای طبیعی و همچنین بیسترو و رستورانهای کوچک در محوطه بیرونیاش است. داخل بازار نیز انتخابهای فراوانی پیش روی شما قرار دارد.
سه جوان رستوران تازهای به نام بانگکوک بیسترونومی را باز کردهاند که یک بشقاب نودل یا مرغ کاری سبز تنها ۸.۶۰ یورو قیمت دارد، در حالی که در دلیسه دالیسا خورشهایی همچون تیپ یا مافه قیمتی بین ۷ تا ۹ یورو دارند. غرفه غذای کارائیبی نیز با ۱۰ یورو به شما غذاهای گینهای فرانسوی مانند کاساوا یا خورش ماهی عرضه میکند. این بازار همه روزه به جز دوشنبه در خیابان دو اولیو فعال است.
لا آل سکرتان
لا آل سکرتان یا همان تالار رازها به صورت رسمی یک بنای تاریخی محسوب میشود و دو سال پیش این ساختمان ۱۴۹ ساله دوباره بازسازی شد و نمای داخلی آن با سقفهای منظم چوبی بسیار چشمنواز است. متاسفانه بسیاری از فضای بازار به فروشگاه له ۵ فرمه اختصاص داده شده که نوعی فروشگاه زنجیرهای مواد ارگانیک و طبیعی است و دست غرفههای شخصی که سالها در این بازار فعالیت داشتند کمی بسته مانده است.
این بازار شاید مدرنترین بین دیگر بازارهای لیست باشد و یک باشگاه و فروشگاه البسه دارد و همچنین قصابی هیوگو دینویر نیز قیمتهای بالایی دارد جوری که افراد محلی کمی از خرید محصولات او عاجز هستند. اما خوشبختانه یک غرفه به نام وانتد وجود دارد که پیتزاهایی با آتش چوب میپزد و پیتزا و پاستای این غرفه تنها ۱۲ یورو هزینه دارد و در ضمن آخر هفتههای نیز میان وعده و پخش موزیک نیز در منوی این غرفه موجود است. این بازار همه روزه به جز دوشنبه در خیابان سکرتان فعال است.